HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. augusztus 4., csütörtök

Burgonyás, gombás, mangalicakolbászos lecsó

Burgonyás, gombás, mangalicakolbászos lecsó

Hozzávalók :
  • 1,5  fej vöröshagyma
  • 4 db nagyobb burgonya
  • 1 db paradicsom
  • 2 db lecsó paprika
  • 2 db hegyes csípős paprika
  • 2 db chili paprika
  • 2 db nagyfejű csiperke gomba
  • 1/2 szál füstölt csípős mangalica kolbász
  • Vegeta
  • őrölt piros paprika
  • őrölt fekete bors
  • chili szósz
  • olíva olaj
Elkészítés: 

A krumplit kockára vágom, a paradicsomot és a gombákat feldarabolom, a hagymát apróra, a paprikákat karikákra vágom, a kolbászt felszeletelem. Egy serpenyőben a krumplit előfőzöm, majd öntök bele olajat, hozzáadom a hagymát, megdinsztelem. Végül hozzáadom a többi zöldséget, fűszerezem, s lefedve megfőzöm (sütöm).


3 megjegyzés: