Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2011. december 16., péntek
Tejfölös rakott kelkáposzta
Tejfölös rakott kelkáposzta
Rakott kel volt ismét ebédre, íme:
Mivel már írtam két alkalommal is ilyen tárgyú bejegyzést, ezért a receptet most nem ismétlem meg.
Tejfölös, sajtos rakott kelkáposzta csőben sütve
Rakott kel tejfölösen és reszelt sajttal
És a mai kreációm:
1 megjegyzés:
Éva
2011. december 16. 19:24
Ó de nagyon imádom ! Nagyon guszta és finom tud lenni!
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ó de nagyon imádom ! Nagyon guszta és finom tud lenni!
VálaszTörlés