HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. december 20., kedd

Beigli

Így kell sütni a jó beiglit


01-bejgliteszt

Azoknak, akik még nem sütöttek eddig beiglit, egy video az indavideó-ról, melyben Bodrogi Zsolt, a Hugó cukrászda cukrászmestere megmutatja, hogyan kell szép, márványos beiglit sütni




Jótanácsok a divány-ban

És nézzük meg, hogyan készül blogtársunk, Farkas Vilmos cukrász, Lila Kávéház, beiglija (L@PTOPKONYHA.HU)!


3 megjegyzés:

  1. Én is éppen így szoktam csinálni!

    VálaszTörlés
  2. Az enyém minden évben így néz ki, és nagyon finom is. Évtizedek óta egy receptet használok, mert bevált. 2010. karácsonykor betettem a blogomba, az idén csak jelezni fogom, hogy most is készül, de mégegyszer ugyan azt nem tehetem be.

    VálaszTörlés