HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. december 16., péntek

Michael Jackson and food

Michael Jackson and food


Az alábbiakban egy kis válogatás a megasztár és az étel kapcsolatáról:

MICHAEL JACKSON: The JACKSONS- Funny sketch (The Junk Food Junkie) -Variety show-1976


Michael Jackson Choking!


Michael Jackson's Food Fight... :D



Michael Jackson's Favorite Food : Haitian Mango


Food fight with Michael Jackson


Michael Jackson's Favorite Dessert At Soul Food Museum


 Michael Jackson Eating Sushi + Slow Motion



És végül egy kedvencem, bár ennek semmi köze az ételekhez, gasztronómiához:.

Michael Jackson- Bad (Official Music Video)




5 megjegyzés:

  1. Michael Jackson-t soha nem bírtam. Fogalmam nincs, hogy mit értékeltek benne. A kis egér külömben tud cincogni, mint ő azzal a halvány inci-finci hangjával. Na és mint ember is elképesztő, mint egy idióta olyan volt és úgy is élt.

    VálaszTörlés
  2. Szegény Michael:( Őt is lehetett szeretni, utálni, mint bárki mást.

    VálaszTörlés
  3. Igazad van Roza, minden embert valaki/k szeretnek is és nem szeretnek. Nekem ez a véleményem amit leírtam, az ízlések és pofonok különbözőek az élet minden területén, és ez így van jól.

    VálaszTörlés
  4. Hobbychef, köszi a bejegyzést! :)

    Lívia: tiszteletben tartom, hogy azt az erőteljes, 3 és fél oktávos hangot halvány inci-finci hangnak tartod, hiszen mint írtad, ízlések és pofonok. Nem is kell, hogy mindenkinek tetsszen, hiszen valóban különbözőek vagyunk mindannyian, ez így van jól. Azt viszont sajnálom, hogy a média ennyire eltorzított egy zseniális, nagyon jó emberről alkotott képet. Sajnálom, hogy mindig ugyanazt az 5 számot adja unalomig a rádió. Arról, hogy hogyan élt, nem tudsz objektív véleményt alkotni, ha a bulvárhírekkel találkozol. Meglepődnél. Hiánypótló, érdekes blogok készülnek folyamatosan, hiszen az internet most már kitűnő eszköz a kezünkben. Ha nem felejtek el ide is írni, amint készülgetnek az írások, jelentkezem. Szép estét mindenkinek :)

    VálaszTörlés
  5. Eowyn: a 3 és fél oktávos erőteljes hang nem ilyen! ezt nagyon jól tudom, mert én magam is énekeltem 10 évig híres kórusban, ahol szólóénekes voltam, és ismertem olyan énekest is, aki rendelkezett ekkora hangterjedelemmel. Egyébként ez nem vita téma, hanem tény kérdés. Michael Jackson-nak az agyára ment a néger mivolta, amitől egész életében valahogy szabadulni akart, de annyira, hogy, még a saját anyja sem ismert rá. Ez kezdte ki az egészségét, a lényét, magatartását, és ehhez nem kell bulvárhír, mert ezt mindenki látta. Ismerte a világ, hogy milyennek született és mivé csinálták. Na ez az amire at mondom, hogy nem normális. Vállalja mindenki azt amilyennek született - fehér, néger, kínai,indiai stb. Továbbra is azt mondom, hogy nem volt hangja, vagy az nem hang, hanem cincogás.

    VálaszTörlés