Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2011. december 7., szerda
Francia krémes vaníliás porcukorral
A már korábban bemutatott francia krémes, ezúttal vaníliás porcukorral.
Remélem, ízlik majd.
A francia krémesről itt olvashatsz:
Francia krémes
1 megjegyzés:
Emi
2011. december 7. 20:34
Abszolút imádnivaló! Az a méretes krém... ej haj!
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Abszolút imádnivaló! Az a méretes krém... ej haj!
VálaszTörlés