Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2011. december 30., péntek
Paksi halászlé
Paksi halászlé
A Karácsonyról maradt halászléből készült ez a lé, halászlé kocka, sok őrölt bors, paprika, chili paprika, vörösbor és metélt tészta hozzáadásával.
Íme:
És a bor hozzáadása után, még több chilivel:
1 megjegyzés:
Gizi
2011. december 30. 22:16
Nagyon guszta, és biztosan jó csípős ez a halászlé a sok paprikától.:)
Boldog Új Évet Kívánok!!
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon guszta, és biztosan jó csípős ez a halászlé a sok paprikától.:)
VálaszTörlésBoldog Új Évet Kívánok!!