HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. december 29., csütörtök

Sült csirkeszárnyak párolt rizzsel

Sült csirkeszárnyak párolt rizzsel

A sült csirkeszárnyak a feleségem nagy kedvence, gyakran készíti. Bár ízre finom,  én nem vagyok nagy híve a csirkeszárnynak, mert alig van rajta hús, csak szopogatni lehet.


3 megjegyzés:

  1. Nálam pedig a legjobb része a csirkének a püspökfalat után!

    BUÉK!

    VálaszTörlés
  2. eleg gusztustalanul nez ki, azert szebb fotot is lehetett volna kesziteni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze ízlések és pofonok különbözőek. Én nem vagyok a csirkeszárny híve, bá ízre finom. Seafalcon barátom kedvence. De én csak azt tudtam lekapni, amit a feleségem prezentált. Elnézést, ha nem volt eléggé fotogén. Én jobban átsütöttem volna, s lehetett volna pl. petrezselyemzölddel, paradicsommal, esetleg paprikával dekorálni. De ez nem az én tálalásom volt.

      Törlés