HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. december 2., péntek

Utólagos névnapi gratuláció

Utólagos névnapi gratuláció

A lányomnak eszébe jutott, hogy névnapom volt, s felhívta az anyját, aki beállított egy mikulásvirággal. Ezt amúgy is szokott venni minden évben. Azért volt  személyreszóló ajándék is,  1 doboz FERRERO ROCHER bonbon.

Születésnapomra is meglepett a kedvenc nejem egy virággal, amit tulajdonképpen magának szánt.
A születésnapi virág


Kellemes Pünkösdi Ünnepeket - Születésnap


És most a névnapi ajándék-om:




6 megjegyzés:

  1. Kedves Endre!
    Utólag kívánok nagyon sok boldog névnapot! Restellem, hogy elfelejtettem, pedig te mindig nagyon figyelmes vagy, ezért illett volna a napján köszönteni.
    Egyúttal sok boldog születésnapot is kívánok, bármikor is van, le ne maradjak!
    Szépek a virágok, egyik kedvencem a hortenzia, és hát igen, én is veszek minden évben mikulásvirágot, ez már a karácsonyi hangulatot idézi.
    Kellemes megjelenésű a nejed, őt is üdvözlöm.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Marisz! Nagyon köszönöm a jókívánságokat.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Hobbychef,
    én is boldog névnapot kívánok Neked! Be kell valljam, jókat derülök mindig a családoddal kapcsolatos meglehetősen fanyar humorodon! :DDD De látod, ami késik, nem múlik! :DDDDDD

    VálaszTörlés
  4. Én is pont így gondolom, mint amit Ritmus írt, tehát jót derülök, mert remélem, hogy tényleg csak humor. Az nem olyan nagy baj, hogy utólagosan köszöntöttek, jobb mintha elfelejtették volna.

    VálaszTörlés
  5. Jobb később mint soha, én is azt mondom. Szép virágot kaptál, és biztosan örültél a csokinak is, ha szereted :).

    VálaszTörlés
  6. Kedves Ritmus: örülök, hogy előkerültél. Köszönöm a jókívánságot. Amióta megijedtél a toplistába való regisztrálástól, s ez nem tegnap volt, nem jelentkeztél. Nincs kedved megint megpróbálni? Szívesen segítek. Meg van még a banner, amit készítettem neked?

    VálaszTörlés