A Mindmegette RECEPTTÁR címlapján:
Farfalle mediterranee
Ismét benne vagyok a Recepttárban, ráadásul a címlapján. Ezt Boldog kukta bejegyzését olvasva tudtam meg, mert a Mindmegette megint elfelejtett értesíteni, s "természetesen" újfent nem küldtek tiszteletpéldányt.Ma voltam a szokásos heti bevásárláson, s megvettem a receptfüzetet, hogy be tudjam mutatni.
A címlap...:
...és a recept:
Bár én nem írtam mennyiséget az olíva bogyónál, de 4 db-nál jóval többet tettem bele, s nem Márvány sajtot, hanem igazi Roquefort-ot morzsoltam rá. A két sajt között akkora a különbség, mint egy cognac és egy magyar gyártású Napoleon brandy között. Persze nem azt mondom, hogy megvetem a Márvány sajtot, és a brandyt, magam is fogyasztom őket, lásd: Esti brandy kortyolgatás, csak azt nem értem, miért kell egy receptet megváltoztatni.
Kedves Endre! Gratulálok! Biztosan el fogom készíteni ezt a finomságot! További szép napot és ízekben gazdag főzőcskézést kívánok!
VálaszTörlésMegkésve bár, de ma meghozta a postás a tiszteletpéldányt.
VálaszTörlés