HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. december 2., péntek

Mindmegette RECEPTTÁR címlapján: Farfalle mediterranee

A Mindmegette RECEPTTÁR címlapján:

Farfalle mediterranee

Ismét benne vagyok a Recepttárban, ráadásul a címlapján. Ezt Boldog kukta bejegyzését olvasva tudtam meg, mert a Mindmegette megint elfelejtett értesíteni, s "természetesen" újfent nem küldtek tiszteletpéldányt.

Ma voltam a szokásos heti bevásárláson, s megvettem a receptfüzetet, hogy be tudjam mutatni.

A címlap...:


...és a recept:

Bár én nem írtam mennyiséget az olíva bogyónál, de 4 db-nál jóval többet tettem bele, s nem Márvány sajtot, hanem igazi Roquefort-ot morzsoltam rá. A két sajt között akkora a különbség, mint egy cognac és egy magyar gyártású Napoleon brandy között. Persze nem azt mondom, hogy megvetem a Márvány sajtot, és a brandyt, magam is fogyasztom őket, lásd: Esti brandy kortyolgatás, csak azt nem értem, miért kell egy receptet megváltoztatni.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Endre! Gratulálok! Biztosan el fogom készíteni ezt a finomságot! További szép napot és ízekben gazdag főzőcskézést kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Megkésve bár, de ma meghozta a postás a tiszteletpéldányt.

    VálaszTörlés