HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. december 2., péntek

Virág a hóban

Virág a hóban

Ma leesett az első hó. Nem mondhatom, hogy örültem neki, bár szép volt a táj, a Sas-hegy oldala, reggel. A kutyám is boldogan rohangászott a hóban. A dolog iróniája, hogy a híradóban amiatt keseregtek az alpesi országok üdülő falvai, hogy nem jönnek a turisták, mert nincs hó. Német Lajos pedig azt mondta az időjárásjelentésben, hogy ma nem várható csapadék. Ha kinézett volna az ablakon, láthatta volna, hogy szállingózik a hó.

Ami bizarr volt, s le is fényképeztem, néhány virág ott didergett a havas környezetben.




3 megjegyzés:

  1. Csoda szépek a képeid, különösen a második tetszik.Milyen nagyon szép még a rózsátok, ha bevinnéd a szobába biztos hogy tönkremenne!

    VálaszTörlés
  2. Szervusz kedves HobbyCheff, azt is észre vetted, hogy mindenki 20km/h-val tudott csak közlekedni ebben a tömérdek hóban A Hegyalján le és föl egyaránt? És bár nem tartozik a témához, de ebben az ítéletidőben A korompai utcában is leálltak a munkálatok, mert biztos a gödröüket is színültig telítette a hó. Bocsánat az offért, csak ha már a Sashegyi tapasztalatokról... akkor hát ezt láttam ma én.
    Boldog névnapot mindkettőnknek ! Bár biztos nem ugyanaz a nevünk:) KajaPiaZongora blog

    VálaszTörlés
  3. Sajtosbrokkoli, KajaPiaZongora: Örülök, hogy idetévedtél, bár a nevünk feltehetőleg tényleg nem ugyanaz,remélem máskor is benézel hozzám.

    VálaszTörlés