HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. december 29., csütörtök

Avokádó jégsalátával és rákkal

Avokádó jégsalátával és rákkal

Miután napok óta nem jutok be a konyhába, csak ilyen gyors ételeket tudok készíteni. Egy finom előétel, vagy könnyű vacsora.

Hozzávalók :

  • 1 db avokádó
  • jégsaláta levél
  • folyami rák
  • őrölt fekete bors
  • citrom
  • chili szósz
Elkészítés:

Az avokádót hosszában ketté vágom, a magot eltávolítom, a belsejét sózom, borsozom, csöpögtetek bele citromlevet, teszek bele jégsaláta levelet, s pakolok rá rákokat. Egy kistányérra 2 saláta levelet rakok, ráhelyezem az avokádót, s meglocsolom őket chili szósszal.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése