Közeleg a Márton nap, ezért egy kis libás ételt készítettem.
Elkészítés:
A gombák törzsét kitöröm, majd máshol használom fel. A paprikát leskalpolom, belsejét kiveszem. Az újhagymát karikára vágom. A pástétomba bekeverem a hagymát,aprított petrezselymet, fűszerezem, megtöltöm vele a gombákat és a paprikát.Kanalazok rá tejfölt, s beteszem egy serpenyőbe, melléteszem a héjában főtt krumplikat,l locsolok rá olívaolajat, s sütőben 180 C fokon megsütöm.
Tálalok. A tányérra teszek egy félbevágott paprikát, három gombát, s három krumplit.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Ez fejedelmi fogás! Én ugyan nem eszem meg semmiféle májat, de a családtagjaimnak szoktam készíteni. Ezt a receptet máris viszem, egyik novemberi vasárnapra épp megfelelő lesz! Köszönöm!
VálaszTörlés