Közeleg a Márton nap, ezért egy kis libás ételt készítettem.
Hozzávalók
Elkészítés:
A gombák törzsét kitöröm, majd máshol használom fel. A paprikát leskalpolom, belsejét kiveszem. Az újhagymát karikára vágom. A pástétomba bekeverem a hagymát,aprított petrezselymet, fűszerezem, megtöltöm vele a gombákat és a paprikát.Kanalazok rá tejfölt, s beteszem egy serpenyőbe, melléteszem a héjában főtt krumplikat,l locsolok rá olívaolajat, s sütőben 180 C fokon megsütöm.
Tálalok. A tányérra teszek egy félbevágott paprikát, három gombát, s három krumplit.
Ez fejedelmi fogás! Én ugyan nem eszem meg semmiféle májat, de a családtagjaimnak szoktam készíteni. Ezt a receptet máris viszem, egyik novemberi vasárnapra épp megfelelő lesz! Köszönöm!
VálaszTörlés