HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. október 26., péntek

Penne gombával, mángolddal, füstölt sajttal

Penne gombával, mángolddal, füstölt sajttal


Ha gyorsan akarsz egy finom és mutatós olasz tésztát enni.

Hozzávalók
  • 20 dkg penne
  • 15 dkg csiperke gomba
  • 1 db vöröshagyma
  • 1/2 szál póréhagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 db bogyiszlói paprika
  • 1/2 hegyes csípős zöldpaprika
  • 1 db chili
  • 2 db paradicsom
  • 2 levél mángold
  • petrezselyemlevél
  • füstölt sajt
  • chili szósz
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • kakukkfű
  • olíva olaj
  • fekete magnélküli olívabogyó
  • chili paprikával töltött zöld olívabogyó

Elkészítés:

A vöröshagymát, fokhagymát apróra, a pórét, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomokat nyolcadolom, a mángoldot és a petrezselymet darabolom, a füstölt sajtot durván lereszelem.

A tésztát sózott vízben felteszem főni.

Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, hozzáadom a paprikákat, majd a paradicsomot és a gombát. Amikor már kész, hozzákeverem az al dente megfőzött tésztát.

Tálalok, teszek rá olívabogyókat és reszelt sajtot, locsolok rá chili szószt.



P.S. A recept szerepel a Hírkereső Gasztro Toplistájában:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése