HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. október 12., péntek

Bruschetta con Sardegna

Bruschetta con Sardegna


A bruschetta mindig jó választás, ha egy gyors és finom vacsorát akarunk.

Hozzávalók
  • 2 szelet toast kenyér
  • 1/2 doboz szardínia olívaolajban
  • 2 db paradicsom
  • 2 szál újhagyma zöldjével
  • 1!2 db poréhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 db mini Mozzarella golyó
  • chilivel töltött zöld olívabogyó
  • citrom
  • petrezselyemzöld
  • bazsalikom
  • chiliszósz
  • őrölt fekete bors
Elkészítés:
A kenyeret olívaolajban egy serpenyőben megbarnítom, fokhagymával jól bekenem, ami megmaradt, azt aprítva ráteszem.

Ráteszem a felszeletelt paradicsomot, póréhagymát, a darabolt petrezselymet és bazsalikomot, fűszerezem, majd jöhet a hal, a citromlé, a mozzarella és az olívabogyó, s a végén az újhagyma és a chiliszósz.

Vörösborral kiváló csemege.



1 megjegyzés:

  1. A bruschetta mindig jó választás, ha valami gyors, de friss dologra vágyunk, az egyszerű fokhagymástól kezdve, széles a skála.

    VálaszTörlés