Vörösboros zöldspárga és gomba ragú, kolbásszal, spagettivel
Ki szereti a zöldspárgát?
Hozzávalók:
- 25 dkg zöldspárga
- 4 db csiperke gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db hegyes csípős zöld paprika
- 2 db chlii paprika
- 2 db paradicsom
- petrezselyem
- olíva olaj
- vörös bor
- tejföl
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
- fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
- spagetti
- bazsalikom
Elkészítés:
A spárga végeit levágom, majd kettévágom, s sós vízben megfőzöm. A gombát szeletelem, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomot darabolom, a hagymákat apróra vágom.
Egy serpenyőben olíva olajon megdinsztelem a hagymákat, ráteszem a paprikákat, majd a gombát és a paradicsomot, majd a spárgát, végül a karikákra vágott kolbászt.. Fűszerezem, öntök rá vörösbort, tejfölt, összekeverem.
Közben megfőztem a spagettit, a tésztát a raguhoz keverem.
Tálaláskor teszek rá egy szép nagy bazsalikom levelet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése