HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. július 7., szombat

Oldalmegjelenítések statisztikája

Oldalmegjelenítések statisztikája


Mindig elcsodálkozom, ha megnézem a statisztikát. A napi Top 10-ben legfeljebb 1-2 bejegyzés szerepel a friss bejegyzésekből. A többiek a legkülönbözőbb időszakban írt bejegyzések. A legfurábbak így júliusban, a kánikula kellős közepén például a Húsvéti, a Halloween-i, vagy az Oktoberfest-i bejegyzéseim iránti kiugró érdeklődés. A rio-i karnevált még értem, mert ott félmeztelen bombázók táncolnak. Őszintén mondva, én is szívesen nézem őket.

Naivan azt várnám, hogy ilyen hőségben inkább a hideg leveseknek, ételeknek, koktéloknak van nagyobb kereslete, látogatottsága, de nem, vagy csak részben.

Azt hiszem elég sok hideg levest, koktélt töltöttem fel, örülnék, ha azokat is nézegetnétek. Azt már nem is merem elgondolni, hogy esetleg el is készítetiket ezeket. Persze, nem kötelező az én receptem alapján. Lehet a saját elgondolás szerint is. A bejegyzéseket  nézve - a gyűjtőblogom miatt elég sok ilyet megnézek, elolvasok - kevés ilyen receptet látok. Túlteng a különböző sütemények - bár többnyire csodálatosak, de ilyen melegben engem kevésbé vonzanak - áradata.

Nos, van aki forrón szereti. Én nem igazán, de ezt a filmet azért szívesen megnézem űjra és űjra:

 

Van, aki forrón szereti /Some Like It Hot

2 megjegyzés:

  1. Biztos jó ez a statisztikai mutató???Hűsîtő leveseket, legyen az zöldség, vagy gyümölcs alapú: legtöbb magyar háztartásban készítenek, ismernek recepteket! Aki édesszájú, sütit eszik nagy melegben, nem vagyunk egyformák, nem kell ítélkezni! Látszik, h nem jár sehova.. Már teljesen más a gasztroízlés és kínálat.. Le van maradva! Sajnos ez van, de igaz! Üdv, egy Kritikus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A statisztika a blogger.com szolgáltatása, gondolom megbízható, s objektív. Nem ítélkeztem, csak azt írtam, hogy engem a sütemények ilyen melegben kevésbé vonzanak. Ettől persze még bárki degeszre tömheti magát vele. Miből gondolod, hogy nem járok sehova? Több helyen voltam a nagyvilágban, mint ahova Te egész életed folyamán eljutsz majd. Azt pedig már többször írtam, hogy imádom az anonymeket, meg azokat akik csak kritizálni tudnak. A Te blogod, mely lépést tart a mai gasztroízléssel és kínálattal, hol tekinthető meg? Én egyébként figyelemmel kísérem nemcsak a magyar, de a nemzetközi konyhát is.

      Törlés