HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. február 10., péntek

Magyaros omlett

Magyaros omlett


Gyorsan kellett a mai ebédemet összedobni. Azt használtam, amit a kamrában és a hűtőben találtam.

Hozzávalók:


  • 2 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db kápia paprika
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db chili
  • 1 db paradicsom
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 5 dkg csípős paprika
  • 15 dkg csiperke gomba
  • 2 ek disznózsír
  • 4 db tojás
  • 5 dkg füstölt sajt
  • 2 ek disznózsír
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős piros paprika
  • 2 db chili
  • chili pehely

  • Elkészítés:

    A szalonnát aprítom, a hagymát és a gombát felszeletelem, a fokhagymát aprítom , a paprikákat és a paradicsomot darabolom. A kolbászt felszeletelem.

    Serpenyőben zsíron a szalonnát megpirítom, a hagymákat, majd a paprikát dinsztelem, Rádobom a gombát és a paradicsomot, majd a kolbászt. Fűszerezem.

    A tojásokat felverem, ráöntöm a zöldségekre. A sajtot csíkokra vágom, ráhalmozom a a serpenyő tartalmára.

    Mikor a tojás megsült, s a sajt is megolvadt egy kicsit, tálalok. Az omlettre szórok piros paprikát, chili pelyhet, teszek rá egy chilit. Kenyérrel fogyasztom.









    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése