HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. február 24., péntek

Sörtészta bundában sült karfiol ketchuppal és chiliszósszal

Sörtészta bundában sült karfiol ketchuppal és chiliszósszal

Ezúttal majonéz helyett chiliszósszal fogyasztottam.


Hozzávalók:


  • 1 db karfiol
  • őrölt fekete bors
  • 1 db tojás
  • 10 dkg liszt
  • 1 dl sör
  • olaj a sütéshez
  • 2 ek ketchup
  • 2 ek chiliszósz


  • Elkészítés:

    A karfiolt rózsákra szedem, sós vízben előfőzöm.

    Közben elkészítem a sörtésztát. A tojást összekeverem a liszttel, a sóval, s a sörrel.

    A karfiolrózsákat megmártom a sörtésztában, s bő olajban megsütöm.

    A sült karfiolból 4 darabot egy tányérra helyezek, s meglocsolom a chiliszósszal.



    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése