HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. február 25., szombat

Paprikás krumpli zöldségesen kolbásszal

Paprikás krumpli zöldségesen kolbásszal


Egy kicsit változtattam a szokásos paprikás krumplin.

Hozzávalók:

  • 60 dkg krumpli
  • 2 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db csípős hegyes paprika        
  • 1 db chili
  • 2 db paradicsom
  • 15dkg csiperkegomba
  • 15 dkg zöldborsó
  • őrölt csípős piros paprika
  • őrölt fekete bors
  • őrölt kömény
  • 2 ek disznózsír
  • 15 dkg füstölt csípős parasztkolbász

Elkészítés:

A krumplit megpucolom, kockára vágom. A hagymákat, paprikát, paradicsomot durván aprítom.

Egy lábasban zsíron megpirítom a hagymát, hozzáadom a paprikát, a paradicsomot és a krumplit. Fűszerezem, belevágom a chilit, öntök rá vizet, hogy bőven ellepje.

Közben felkarikázom a kolbászt, s  felszeletelem a  gombát, beleteszem a lábasba, a zöldborsót is utána küldöm.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése