Zöldborsó-sárgarépa-gombaleves
Tavaszváró leves.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A répát megpucolom és karikára vágom, a gombát felszeletelem. A hagymákat aprítom.
A vajon megdinsztelem a hagymát, hozzáadom a fokhagymát, a répát, majd beleteszem a borsót is. Keverek hozzá egy kevés lisztet, megszórom paprikával, borssal, s felengedem vízzel. Morzsolok bele húsleveskockát.
Amikor a borsó már csaknem puha, beleteszem a levesbe a gombát.
Tálaláskor szedek egy tányérba a levesből, szórok rá kevés chilipelyhet.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése