Pizzasonkás, baconös omlett sajttal, bruschettával
A nyarat búcsúztató ételt szerettem volna az asztalomra, de sajnos a csokor újhagymám eltűnt, így le kellett mondanom az üde zöld szárról.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A bacont és a sonkát kockára vágom, a paprikákat szeletelem, a paradicsomot nyolcadolom. A hagymákat aprítom.
Egy serpenyőben olajon megsütöm a hagymát, a szalonnát és a sonkát.
A tojásokat felverem, a sajtot lereszelem, a felét tojáshoz adom, sózom, borsozom, összekeverem.
A tojást a serpenyőbe öntöm, tépek rá bazsalikom levelet. Szórok rá pirospaprikát, oreganot, olívabogyót, s a megmaradt sajtot.
Tálaláskor díszítem chilivel és bazsalikomcsúccsal. Bruschettával és vörösborral fogyasztom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése