Szeretem a töltött zöldségeket. Hogy ne unjam meg, variálom. Most kétféle krémet használtam.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A krumplikat alaposan megmosom, előfőzöm.
A paprikák és a paradicsomok tetejét levágom. A paprikák magházát eltávolítom, a paradicsomok belsejét kikaparom. A paradicsomhúst aprítom, beleteszem egy tálba. Hozzáadom a krémeket, a tojást, az aprított hagymát, fokhagymát, chilit és bazsalikomot. Fűszerezem, összekeverem.
Egy serpenyőbe öntök olajat, beleállítom a paprikákat és a paradicsomokat, megtöltöm a masszával. Melléhelyezem a krumplikat Sózom, borsozom. Letakarom alufóliával, s beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s 20 percig sütöm.
Lereszelem a sajtot, majd eltávolítom a fóliát, a zöldségekre szórom a sajtot, s visszateszem a sütőbe. 5 perc után átkapcsolok grillfokozatra, hogy a sajt kapjon egy kis színt.
Tálaláskor szedek a tányérra mindenből, a sapkákat ráhelyezem a paprikára és a paradicsomra, s díszítem egy bazsalikomcsúccsal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése