Nem egy szokványos étel.
Elkészítés:
A tésztát felteszem sós vízben főni. A hagymákat aprítom, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomot nyolcadolom.
Közben egy serpenyőben olajon dinsztelem a hagymákat, hozzáadom a húst, majd a paprikákat és a paradicsomot, beleöntöm a babot.
Lereszelem a sajtot.
A tésztát tányérra szedem, rárakom a ragut, fűszerezem, szórok rá sajtot, díszítem bazsalikommal.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése