Receptem a Receptvárosnál: Húsvéti reggeli sonkával-tojással és pestos toastta
-
Hány főre:
1
-
Előkészítés:
1 perc
-
Főzési/Sütési idő:
12 perc
-
Elkészítés:
13 perc
A recept a tavalyi Húsvétra készült, 2015. április 6-án jelent meg. Akkor aktuális volt, de most októberben, egy zord őszi napon? Ha már másfél évig jegelték, miért nem vártak 2017. Húsvétjáig? Bár szeptemberben jöttek olyan tavaszi receptek, mint a medvehagyma. Valószínűleg akár több mint 200 receptem van parkolópályán, melyek a legváratlanabb időben kerülnek majd elő. Az kevésbé zavar, hogy nem közlik néhány napon belül a receptjeimet, de legalább az aktuális időben tennék ezt. No mindegy. Képzeljük azt, hogy nem esik az eső, nem fúj a viharos szél, s a hőmérséklet hajnalban már közelíti a 0 fokot, s az időjósok nem jeleznek a hegyekben már várható hóesést. Örüljünk neki, hogy a
Recept Város szerint Húsvét van, Aki ellátogat az oldalamra, az további 7 fotót láthat, s egy linket a medvehagymás pesto elkészítéséhez.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése