HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. június 15., vasárnap

Sonkás ravioli zöld pestoval és parmezánnal

Sonkás ravioli zöld pestoval és parmezánnal

A hűtőben még volt egy üveg saját készítésű zöld pesto - Medvehagymás, retekleveles, spenótos, újhagymás, diós pesto - és egy zacskó ravioli, így pillanatok alatt elkészült az ebédem

Hozzávalók :
  • 25 dkg sonkás ravioli
  • 8 ek, kb. 10 dkg vegyes zöld pesto
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db paradicsom
  • 12 db chilivel töltött zöld olívabogyó    
  • 3 db chili
  • 5 dkg parmezan
  • olívaolaj
  • őrölt fekete bors
  • oregano
  • főzőtejszín.
Elkészítés:

A tésztát felteszem főni.

Közben a paradicsomot nyolcadolom, a fokhagymát aprítom, a sajtot lereszelem.

Egy serpenyőben olívaolajon összekeverem a pestot a fözőtejszínnel és a fokhagymával. Felrottyantom. Rászűröm a tésztát

Tálalok. A tányérra szedek a tésztából, teszek rá paradicsomot és olívabogyót, szórok rá chilit és sajtot.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése