Vörösboros, tejfölös, gombás, zöldborsós zöldségragú krumplival
Ezt vegák is megkóstolhatják.Hozzávalók :
- 1 db vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 db csiperkegomba
- 10 dkg zöldborsó
- 2 db nagy krumpli
- 1 db paradicsom
- 3 szál petrezselyem
- 4 db chilipaprika
- olívaolaj
- 1 dl paradicsomszósz
- chiliszósz
- 1 dl vörösbor
- 1 dl tejföl
- só
- őrölt fekete bors
- chuliszósz
- petrezselyemlevél
A krumplit megpucolom, felvágom, felteszem főni.
A hagymákat aprítom, a gombát szeletelem, kevés olajon dinsztelem. Belerakom a zöldborsót is. Közben a paradicsomot nyolcadolom, majd hozzáadom a zöldségekhez. Fűszerezem. Beleöntöm a vörösbort, a paradicsomszószt és a chiliszószt, végül a tejfölt. Hozzáadom a krumplit, összekeverem, tálalok.
Tálaláskor teszek rá tejfölt és petrezselyemlevelet.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése