HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. június 15., vasárnap

Mexikói zöldségleves füstölt sajttal

Mexikói zöldségleves füstölt sajttal

Nem kíván nagy szakács-teljesítményt, viszont gyorsan elkészül, s még finom is.

Hozzávalók :
  • 10 dkg mexikói salátakeverék (mélyhűtött)
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg kagylótészta 
  • 1 db húsleveskocka
  • 4db chili
  • 5 szál petrezselyem
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • chili szósz
  • 3 dkg füstölt sajt
  • 1 l víz
Elkészítés:

A vizet felteszem  forrni  Forráskor beleteszem a hozzávalókat.

Közben lereszelem a sajtot.

12 perc elteltével elzárom a tűzhelyet, rávágom a petrezselymet,  hagyom hőntartáson,  majd tálalok. Merek a levesből, s szórok rá sajtot, teszek rá egy petrezselyemlevelet..

Ennyi, ennél egyszerűbben és gyorsabban nem megy. Az eredmény egy tartalmas és finom leves.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése