Mexikói zöldségleves füstölt sajttal
Nem kíván nagy szakács-teljesítményt, viszont gyorsan elkészül, s még finom is.Hozzávalók :
- 10 dkg mexikói salátakeverék (mélyhűtött)
- 1 db vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 dkg kagylótészta
- 1 db húsleveskocka
- 4db chili
- 5 szál petrezselyem
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt csípős pirospaprika
- chili szósz
- 3 dkg füstölt sajt
- 1 l víz
A vizet felteszem forrni Forráskor beleteszem a hozzávalókat.
Közben lereszelem a sajtot.
12 perc elteltével elzárom a tűzhelyet, rávágom a petrezselymet, hagyom hőntartáson, majd tálalok. Merek a levesből, s szórok rá sajtot, teszek rá egy petrezselyemlevelet..
Ennyi, ennél egyszerűbben és gyorsabban nem megy. Az eredmény egy tartalmas és finom leves.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése