Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2013. július 10., szerda
Vanília fagylalt cseresznye jammel, vodkával
Vanília fagylalt cseresznye jammel, vodkával
Hozzávalók
:
3 gombóc vanília fagylat
7 tk cseresznye jam
5 cl behűtött vodka
citrom
Elkészítés:
Egy csészébe nyomok három gombóc fagylaltot, az első kettő tetejére kanalazok 2-2 teáskanál jamet,, a tejére pedig 3 kanálnyit. Facsarok rá citromot és rálocsolom a vodkát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése