Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2017. június 4., vasárnap
Vörösboros gulyásleves
Vörösboros gulyásleves
Mai ebédem. Nem volt kedvem a nokedlivel bíbelődni, így most csak "natúr" ettem.
Sokféleképp főztem már ezt a levest, egy gazdagabb változat (melyben nokedli is van), recepttel:
Receptem a NOSALTY ajánlásával: Vörösboros gulyásleves marhalábszárból csípős parasztkolbásszal
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése