Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2017. június 29., csütörtök
Receptem a Receptvárosnál: Vörösboros babgulyás gazdagon
Receptem a Receptvárosnál: Vörösboros babgulyás gazdagon
Vörösboros babgulyás gazdagon
Típus:
Babgulyás receptek
Nemzetiség:
Hungarikum
Nehézség:
Könnyű
Hány főre:
4
Előkészítés:
5 perc
Főzési/Sütési idő:
60 perc
Elkészítés:
1:5 p
A recept 2015. június 20-án jelent meg a blogomon, további 6 fotóval:
Vörösboros babgulyás gazdagon (füstölt szalonnával és pörccel, sertéshússal és füstölt parasztkolbásszal) tejfölösen
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése