A kertünkben nőtt medvehagymát használtam az ételhez.
Hozzávalók:
- 12 levél medvehagyma
- 2 medvehagyma virág
- 4 db zöldspárga
- 2 db újhagyma zöldjével
- 2 szelet füstölt szalonna
- 10 dkg füstölt csípős parasztkolbász
- 6 db koktélparadicom
- 2 tk olívaolaj
- 4 db tojás
- 5 dkg sajt
- só
- őrölt fekete bors
Elkészítés:
A szalonnát darabolom, a kolbászt szeletelem, a medvehagymát, újhagymát, spárgát nagyobb darabokra, a koktélparadicsomot félbe vágom. A tojást villával felverem.
Egy serpenyőben kevés olajon a a szalonnát, majd a kolbászt megsütöm, hozzáadom a zöldségeket, ráöntöm a tojást, sózom, borsozom, reszelek rá sajtot.
Magvas barna kenyérrel, vörösborral fogyasztom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése