HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. május 7., szombat

Medvehagymás, zöldspárgás omlett füstölt szalonnával, füstölt csípős parasztkolbásszal, újhagymával, koktélparadicsommal, reszelt sajttal

Medvehagymás, zöldspárgás omlett füstölt szalonnával, füstölt csípős parasztkolbásszal, újhagymával, koktélparadicsommal, reszelt sajttal

A kertünkben nőtt medvehagymát használtam az ételhez.

Hozzávalók:

  • 12 levél medvehagyma
  • 2 medvehagyma virág
  • 4 db zöldspárga
  • 2 db újhagyma zöldjével
  • 2 szelet füstölt szalonna
  • 10 dkg füstölt csípős parasztkolbász 
  • 6 db koktélparadicom
  • 2 tk olívaolaj
  • 4 db tojás
  • 5 dkg sajt
  • őrölt fekete bors

Elkészítés:

A szalonnát darabolom, a kolbászt szeletelem, a medvehagymát, újhagymát, spárgát nagyobb darabokra, a koktélparadicsomot félbe  vágom.  A tojást villával felverem.

Egy serpenyőben kevés olajon a  a szalonnát, majd a kolbászt megsütöm, hozzáadom a zöldségeket, ráöntöm a tojást, sózom, borsozom, reszelek rá sajtot.

Magvas barna kenyérrel, vörösborral fogyasztom.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése