Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. május 15., vasárnap
Tojáslikőrös eper
Tojáslikőrös eper
Annyira egyszerű, hogy nem is nevezném receptnek.Viszont nagyon finom.
Hozzávalók:
1 db nagy eper
3 cl tojáslikőr
Elkészítés:
A megmosott epret beleteszem egy pohárba, s melléöntöm a likőrt. Melléteszek egy tojáslikőrrel töltött csokitojást.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése