HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. május 10., kedd

Receptem a Receptvárosnál: Gombás lecsó füstölt szalonnával, kolbásszal és gerslivel

Receptem a Receptvárosnál: Gombás lecsó füstölt szalonnával, kolbásszal és gerslivel


Gombás lecsó füstölt szalonnával, kolbásszal és gerslivel


Gombás lecsó füstölt szalonnával, kolbásszal és gerslivel
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 35 perc
  • Elkészítés: 45 perc
A receptet 2015. januárjában küldtem be. További fotók a blogomon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése