Megjelent a magyar szamóca. Kicsit drága, de magyar. :) Hogy jobb-e, mint az import, azt nem tudom. Hiszen Görögországban például több a napsütés, mint nálunk. Különösen most, amikor többet esik, mint amennyit süt a nap. De legyünk soviniszták, akarom mondani nacionalisták, ami magyar, az csak jobb lehet. Vagy nem?
Hozzávalók:
- 40 dkg szamóca
- 1 tk cukor
- 6 cl tojáslikőr
- 4 db oreo keksz
- 4 ek tejszínhab
- 2 db mentalevélcúcs
Elkészítés:
A szamócát megmosom, félbevágom, beleteszem egy kehelybe. Cukrozom, ráöntöm a tojáslikőrt, nyomok rá tejszínhabot, beleágyazom a félbevágott oreo kekszeket, s teszek rá egy mentalevélcsúcsot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése