Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. május 26., csütörtök
Szamóca (földieper) brandyvel
Szamóca (földieper) brandyvel
Ez a finomság a kertünkben termett szamócából készült.
Hozzávalók:
25 dkg szamóca
1 ek cukor
5 cl brandy (Weinbrand)
Elkészítés:
Az alaposan megmosott, s megtisztított epret egy tálba teszem, megszórom a cukorral és meglocsolom a brandyvel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése