HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. május 28., szombat

Szamóca (földieper) cukrosan, tojáslikőrrel, tejszínhabbal, mentalevéllel

Szamóca (földieper) cukrosan, tojáslikőrrel, tejszínhabbal, mentalevéllel

Még van a saját termésű szamócából. Pedig a feleségem jam-nak is tett el jó pár üveggel. Most egy kicsit változtattam a tegnapelőttihez képest.

Hozzávalók:



  • 30 dkg szamóca    
  • 1 ek cukor
  • 6 cl tojáslikőr
  • tejszín 
  • mentalevélcsúcs

  • Elkészítés:

    Az alaposan megmosott, s megtisztított epret egy nagy csészébe teszem, megszórom a cukorral, meglocsolom a tojáslikőrrel, nyomok rá tejszínhabot, s díszítem egy szép mentalevéllel.
     



     

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése