HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. december 24., csütörtök

2015 Karácsony este

2015 Karácsony este











A fát a lányommal, aki már 23-án hazajött Grazból,  közösen díszítettük, addig a feleségem a konyhában tüsténkedett, bár már előre is sok mindent elkészített. Az italokat a nők választották, de én biztosítottam. Az ételekről és a vacsoráról meg sem kíséreltem fotókat készíteni, mivel azt előttem rejtélyes okok miatt a lányok nem kedvelik, s legalább Karácsonykor nem akartam vitába keveredni.

Ebéd: Portwein,  Sült karaj pancettával, bacönnel, sült krumplival és zöldségekkel, vegyes salátával, vörösbor, kávé
Vacsora: St. Rémy, Harcsa halászlé, Rántott harcsa rozmaringos bundában, majonézes tárkonyos krumplisaláta, ecetes lilahagymasaláta, pezsgő, bájgli

Csak annyit tudok mondani, vagy elhiszitek, vagy nem, finom volt minden. (Bár nem én főztem! :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép az ünnepi dekorációtok - mint mindig!
    Tényleg- hány karácsonyfátok van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van egy pár. Az összeset nem is fotóztam le most, s a padláson is maradt egy kis fa és rengeteg dísz, nem beszélve a rengeteg angyalka&Co.-ról, melyek egész évben elöl vannak. A nejem mániája.

      Törlés