HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. május 12., hétfő

Sült kolbász, újkrumpli, gomba, paradicsom, paprika spenót

Sült kolbász, újkrumpli, gomba, paprika, paradicsom,  spenót

Grillezés helyett finomságok a serpenyőből.

Hozzávalók
  • 2 szál debreceni kolbász (30 dkg)
  • 12 db újkrumpli (26 dkg)
  • 4 db csiperke gomba (10 dkg)
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db paradicsom
  • 10 dkg spenót
  • őrölt fekete bors
  • olívaolaj
  • chiliszósz
Elkészítés:

A krumplit, gombát, paprikát, spenótot megmosom. A krumplit félig megfőzöm.

Egy serpenyőbe öntök olívaolajat. Belehelyezem a kolbászokat, amiket villával megszurkálok. Mellérakom az újkrumpikat, a gombákat, a paprikát, a paradicsomot, fűszerezem. 20 percig sütöm. Végül rárakom a spenótleveleket 2-3 percre..

Tálaláskor locsolok rá chiliszószt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése