Sült kolbász, újkrumpli, gomba, paprika, paradicsom, spenót
Grillezés helyett finomságok a serpenyőből.Hozzávalók
- 2 szál debreceni kolbász (30 dkg)
- 12 db újkrumpli (26 dkg)
- 4 db csiperke gomba (10 dkg)
- 1 db csípős hegyes paprika
- 1 db paradicsom
- 10 dkg spenót
- só
- őrölt fekete bors
- olívaolaj
- chiliszósz
A krumplit, gombát, paprikát, spenótot megmosom. A krumplit félig megfőzöm.
Egy serpenyőbe öntök olívaolajat. Belehelyezem a kolbászokat, amiket villával megszurkálok. Mellérakom az újkrumpikat, a gombákat, a paprikát, a paradicsomot, fűszerezem. 20 percig sütöm. Végül rárakom a spenótleveleket 2-3 percre..
Tálaláskor locsolok rá chiliszószt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése