HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. május 2., péntek

Paradicsomsaláta tojással, mozzarellával, bruschettával

Paradicsomsaláta tojással, mozzarellával, bruschettával

Egy kellemes olaszos ízvilágú saláta két személynaek, de akár egy könnyű vacsora is lehet egy személynek.

Hozzávalók :                      
  • 2 db paradicsom
  • 1 db tojás
  • 10 dkg mini mozzarell0
  • 14 db chilivel töltött olívabogyó
  • bazsalikom
  • fokhagyma
  • citrom
  • olívaolaj
  • őrölt fekete bors
  • oregano
  • 4 szelet toastkenyér
Elkészítés:

A tojást megfőzöm, a paradicsomot felszeletelem. A tányéron elrendezem a hozzávalókat, fűszerezem. Facsarok rá citromot, locsolok rá olívaolajat.

A toastokat megpirítom, bedörzsölöm fokhagymával, locsolok rá olívaolajat. Vörösborral fogyasztom.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése