HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. május 24., szombat

Halsaláta rizzsel, gombával, paradicsommal, chiliszósszal

Halsaláta rizzsel, gombával, paradicsommal, chiliszósszal

Amikor ezt az ételt elterveztem, mindenképp egy gyors, kevés munkát igénylő ételt akartam, még nem tudatosult bennem, hogy a salátában tészta is van. No mindegy, meg voltak békében a rizzsel.  

Hozzávalók :
  • 1 doboz (kb 10 dkg) Rio Mare Insalatisimme
  • 1/2 pohár rizs   
  • 2 db csiperke gomba
  • 1 db paradicsom 
  • 1 szál petrezselyem                 
  • őrölt fekete bors
  • őrölt pirospaprika
  • chili szósz
  • citrom
  • 5 dkg trapista
Elkészítés:

A rizst beáztatom reggel, majd délben megfőzöm. Kiszedem egy tányérra, ráöntöm a halsalátát. A felszeletelt gombát, a nyolcadolt paradicsomot és az aprított petrezselymet is ráteszem. Sózom, borsozom, szórok rá paprikát, facsarok rá citromot, locsolok rá chili szószt.

Mikróban megmelegítem.Rászórom a reszelt sajtot.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése