HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. május 29., csütörtök

Pizza sok mindennel

Pizza sok mindennel

Bár több dolog is várakozott a hűtőben, a két nőt ki sem lehetett robbantani a konyhából, így kényszerűségből egy pizza mellett döntöttem. Egy pizzalapra a hozzávalókat gyorsan rápakoltam, majd a mikróban meggrilleztem.

 Hozzávalók :
  • 1 szelet pizzalap
  • 1 ek paradicsompüré
  • 1 db csiperkegomba
  • 1 szelet sonka
  • 1 szelet füstölt sajt
  • reszelt parmezan
  • 10 db chilivel töltött zöld olívabogyó
  • 3 db kapri gyümölcs
  • chiliszósz
  • 1 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • bazsalikomcsúcs
Elkészítés.

A pizzalapot meglocsolom olívaolajjal, bekenem paradicsompürével, megszórom a szeletelt gombával, a kockára vágott sonkával, füstölt sajttal, rárakom az olívabogyókat, a kapri gyümölcsöt, a szeletelt fokhagymát, fűszerezem.  Meglocsolom a chiliszósszal, s megszórom a reszelt sajttal, s beteszem a mikróba.

Mikor kész a közepére teszem a a bazsalikomcsúcsot.

Természetesen vörösbort ittam hozzá.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése