Spenótos saláta zöldspárgával és eperrel
Mindhárom zöldségnek, gyümölcsnek a szezonját éljük. Nos, egy jó ok összekombinálni őket. Nagyon könnyű étel, diétázók és vegák is fogyaszthatják.- Néhány levél friss spenót
- 4 szál zöld spárga
- 4 db nagyobb eper
- só
- őrölt fekete bors
- olívaolaj
- citrom
- ecet
- víz
A spárgákat, a spenótot és az epreket megmosom. a spárgák végeit levágom. A tányérra helyezem a spenótot, sózom, borsozom, locsolok rá olívalat, s ecetet, facsarok rá citromot. Rárakom az epreket.
Közben kevés olajon és vízen megpárolom a spárgákat, majd a tányérra rakom.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése