HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. május 30., péntek

Spenótos saláta zöldspárgával és eperrel

Spenótos saláta zöldspárgával és eperrel

Mindhárom zöldségnek, gyümölcsnek a szezonját éljük. Nos, egy jó ok összekombinálni őket. Nagyon könnyű étel, diétázók és vegák is fogyaszthatják.

Hozzávalók :
  • Néhány levél friss spenót
  • 4 szál zöld spárga
  • 4 db nagyobb eper
  • őrölt fekete bors
  • olívaolaj
  • citrom
  • ecet
  • víz
Elkészítés:

A spárgákat, a spenótot és az epreket megmosom. a spárgák végeit levágom. A tányérra helyezem a spenótot, sózom, borsozom, locsolok rá olívalat, s ecetet, facsarok rá citromot. Rárakom az epreket.

Közben kevés olajon  és vízen megpárolom a spárgákat, majd a tányérra rakom.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése