

Fasírt pogácsák petrezselymes sült újkrumplival, hagymával, paradicsommal, paprikával
Hozzávalók:
- 30 dkg darált hús
- 1 db zsemle
- tej

- hagyma
- fokhagyma
- 1 db tojás
- ételízesítő
- bors
- őrölt piros paprika
- chilipaprika
- petrezselyem
- olaj
- újkrumpli
Elkészítés:
A zsemlét tejbe áztatom, az apróra vágott hagymát megdinsztelem, hozzáadom a fokhagymát, s a darált húst. Amikor a hús kifehéredett, beleteszem egy keverőtálba. Hozzáadom a zsemlét, összenyomkodom, beleteszem a tojást, megszórom vegetával, borssal, paprikával, az apróra vágott chilipaprikával, petrezselyemmel. Jól összekeverem, kis lapos pogácsákat formázok, bő olajban kisütöm. Petrezselymes, sült újkrumplival tálalom. Uborka, vagy paradicsomsalátával finom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése