HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 19., hétfő




Epres, ananászos gyümölcssaláta



Hozzávalók:

  • 7-8 db szép eper
  • 1 szelet ananász
  • citrom
  • vodka
  • tojáslikőr
  • tejszín
  • csokoládé öntet
  • mentalevél

Elkészítés:

Az epreket félbe, az ananászszeletet kockára vágom. Beleteszem váltogatva egy kehelybe, nyomok rá egy kis citromlevet, meglocsolom vodkával, majd tojáslikőrrel, beteszem a hűtőszekrénybe, hogy hűljön és hogy összeérjenek az ízek. Kellő idő után kiveszem, nyomok rá tejszínhabot, meglocsolom a csokoládéöntettel, s díszítem mentalevéllel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése