HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. augusztus 28., vasárnap

Makrélás-mozzarellás-paradicsomos fokhagymás bruschetta

Makrélás-mozzarellás-paradicsomos fokhagymás bruschetta


Ha nem akarunk sok időt eltölteni a konyhában, mégis valami finomat akarunk enni, akkor bruschetta a megoldás.

Hozzávalók:
  • 3 szelet toast
  • 1 gerezd fokhagyma 
  • 1 újhagyma zöldje
  • 1 db paradicsom
  • 1 doboz olívaolajban eltett makréla (125/90 gr)
  • 8 db mozzarella golyó
  • 8 db chilivel töltött zöld olívabogyó
  • őrölt fekete bors
Elkészítés:

A toastokat megpirítom, a paradicsomot felszeletelem.

A toastokat bedörzsölöm a fokhagymával, rárakom a makrélákat, a mozzarellát, a megmaradt darabolt  fokhagymát és vágok rá újhagyma zöldet. Rálocsolom az olívaolajat, sózom, borsozom. Vörösborral kísérem le.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése