Tengeri hal rántva majonézes újkrumplival
Eredetileg paprikás krumplira gondoltam, de a mélyhűtőben a rendezkedés során találtam 2 szelet halat. Már nem az eredeti csomagolásban volt, így csak feltételezem, hogy tonhal lehetett. Gyári majonézt használtam, egy kicsit feljavítva. Sajnos lilahagyma nem volt itthon. Vele még finomabb lett volna a saláta.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A krumplikat megpucoltam, felszeleteltem, sós vízben megfőztem. Elkészítettem a majonézt. Amikor a krumpli kihűlt, összekevertem a majonézzel, betettem a hűtőbe.
A hal szeleteket ketté vágtam, sóztam, borsoztam, duplán bepaníroztam. Forró olajban kisütöttem.
Tálaláskor raktam a tányérra két darab halat, s mellékanalaztam, a krumpli saláta felét.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése