Tengeri hal rántva majonézes újkrumplival
Eredetileg paprikás krumplira gondoltam, de a mélyhűtőben a rendezkedés során találtam 2 szelet halat. Már nem az eredeti csomagolásban volt, így csak feltételezem, hogy tonhal lehetett. Gyári majonézt használtam, egy kicsit feljavítva. Sajnos lilahagyma nem volt itthon. Vele még finomabb lett volna a saláta.
Elkészítés:
A krumplikat megpucoltam, felszeleteltem, sós vízben megfőztem. Elkészítettem a majonézt. Amikor a krumpli kihűlt, összekevertem a majonézzel, betettem a hűtőbe.
A hal szeleteket ketté vágtam, sóztam, borsoztam, duplán bepaníroztam. Forró olajban kisütöttem.
Tálaláskor raktam a tányérra két darab halat, s mellékanalaztam, a krumpli saláta felét.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése