Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. augusztus 28., vasárnap
Receptjeim a NOSALTY ajánlásával: Tejfölös babgulyás füstölt tarjával és Vörösboros-tejfölös bableves tarjával
Receptjeim a NOSALTY ajánlásával: Tejfölös babgulyás füstölt tarjával és Vörösboros-tejfölös bableves tarjával
A
NOSALTY
ajánlásában a 3 bableves közül 2 az enyém, az 1. és a 3. (a 3. nevéből - nem tudom miért - kihagyták a kolbászt):
CIKKEK
|
RECEPTEK
|
VIDEÓK
|
MIT HOGYAN?
|
WEBSHOP
Szombatra: 3 laktató bableves
Tejfölös babgulyás füstölt tarjával
Olasz babos-tésztás leves
Vörösboros-tejfölös bableves tarjával
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése