Miután gyakran kerül csirkecomb az asztalomra, igyekszem variálni.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A krumplikat beáztatom, megkaparom, megmosom, sós vízben előfőzöm.
A combokat serpenyőbe rakom, sózom, borsozom, szórok rá paprikát, aprítok rá fokhagymát, locsolok rá olívaolajat. Beteszem a hűtőbe.
Mindkét oldalon 5-5 percig sütöm. Mellé teszem a gombát, krumplikat, a paradicsomot és a paprikát. Sózom, borsozom, szórok rá a szárairól leszedet rozmaringot.
Tovább sütöm még 25 percig, félidőben megfordítom a combokat és a zöldségeket. A végén átkapcsolok grill fokozatra.
Amikor megpirult, tálalok. Szedek a tányérra egy combot, rakok mellé sült zöldségeket.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése