Miután gyakran kerül csirkecomb az asztalomra, igyekszem variálni.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A krumplikat beáztatom, megkaparom, megmosom, sós vízben előfőzöm.
A combokat serpenyőbe rakom, sózom, borsozom, szórok rá paprikát, aprítok rá fokhagymát, locsolok rá olívaolajat. Beteszem a hűtőbe.
Mindkét oldalon 5-5 percig sütöm. Mellé teszem a gombát, krumplikat, a paradicsomot és a paprikát. Sózom, borsozom, szórok rá a szárairól leszedet rozmaringot.
Tovább sütöm még 25 percig, félidőben megfordítom a combokat és a zöldségeket. A végén átkapcsolok grill fokozatra.
Amikor megpirult, tálalok. Szedek a tányérra egy combot, rakok mellé sült zöldségeket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése