Túrókrémmel töltött paprika és paradicsom bruschettával
Kánikulában egy hűsítő mediterrán finomság.
Hozzávalók:
- 2 db étkezési paprika
- 1 db piros paprika
- 1 db chili
- 2 db paradicsom
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 ek szeletelt fekete olívabogyó
- 20 dkg tehéntúró
- 5 dkg vaj
- 1 dl tejföl
- kakukkfű
- petrezselyem
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt pirospaprika
- 3 szelet toast kenyér
- olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A paprika tetejét levágom, a magházat eltávolítom. A paradicsomokat megskalpolom, belsejüket kiszedem, egy tálba teszem.
Hozzáadom a túrót, a vajat, a tejfölt, az aprított chilit és petrezselyemzöldet, az olívabogyókat, fűszerezem.
Egy villával összekeverem, s a zöldségekbe töltöm.
Elkészítem a bruschettát. A toastot megpirítom, bedörzsölöm fokhagymával és locsolok rá olívaolajat.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése