HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. május 7., csütörtök

Lumaconi (szarvacska) baconnal, rukkolával és parmezannal

Lumaconi (szarvacska) baconnal, rukkolával és parmezannal


Olasz tésztaétel, imádni való!

Hozzávalók:

  • 25 dkg szarvacska tészta
  • 10 dkg darabolt bacon
  • olívaolaj
  • 3 szál rukkola
  • 3 fej csiperke gomba
  • 1 szál  újhagyma zöldjével
  • 1 db paradicsom
  • 1 db chili
  • 5 dkg parmezan
  • olívaolaj
  • őrölt fekete bors
  • oregano

Elkészítés:

A tésztát felteszem főni.

A bacont egy kevés olívaolajon megsütöm. Beleteszem a feldarabolt újhagymát, paradicsomot, chilit, gombát. Fűszerezem. Végül rádobom a rukkolát.

A sajtot lereszelem.

A tésztára rászedem a zöldségeket, s megszórom a sajttal.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése